Arki,  Rakentaminen/ Remontointi/ Sisustus

Hyllyn rakennusta ja maalausta

Viikonloppu meni taas pääasiassa remontin parissa. Leipomo pysyi edelleen kiinni ja etenkin lapsia tilanne harmitti kovasti, sillä alun perin olimme toivoneet, että aikataulu olisi pitänyt ja tässä vaiheessa olisimme leiponeet jo jos jonkinmoista herkkua uusissa tiloissa. No, vielä pitää malttaa odottaa.

Hyllykkö on nyt kuitenkin kasattu ja toinen oven päälle tuleva pieni hylly myöskin. Hetki sitten sain ne maalattua loppuun ja muutaman tunnin päästä saamme ne kiinnitettyä seinään. Siinä se loppu osa sunnuntaista sitten vierähtääkin. Maanantaina päästään sitten lakkaamaan ja sen voi onneksi tehdä sitten, kun hylly on seinällä.

Hyllyn rakennusta ja maalausta

Alun perin olin kuvitellut maalaavani jo lauantaina, mutta avattuani vanhan maalipurkin piti perua suunnitelmat ja odottaa sunnuntaita sekä Kodin Terran aukeamista. Kyllä oli pitkä aamupäivä, kun olin vielä herännytkin tunnin normaalia aikaisemmin. Sitä se kellojen siirtäminen teettää!

Vanhan purkin pohjalla ollut maali olisi kyllä riittänyt maalaamiseen, mutta eipä se ollut enää siinä kunnossa, että sillä olisi mitään tehnyt tai niin minä ainakin tuumin, kun maalin reunoilta ylös purkin seiniä kiipeili kauniin koristeellinen punainen vana jotain pikkuisen karvaisen oloista. Kansi siis kiinni ja purkki autotalliin odottamaan sopivaa lastia kohti ongelmajätteiden kierrätystä.

kuva_lakka

Ensimmäisen maalikerroksen kuivumista odottaessa ehdin vielä selata sähköpostit ja huomasin, että  tällä viikolla voisi olla hyvä hetki tehdä tilaus Hyvinvoinnin Tavarataloon*. Tilaamme sieltä aika paljon sisuksia ruokakaappiimme ja maanantaista lähtien pitäisi kaikki Puhdistamon tuotteet olla -20%.  Alennuksen saa kun naputtelee ostoskorissa koodin PUHDISTAMOVKO44. Tarjous kestää koko viikon. Ei paha ja ajattelin, että saattaisi kiinnostaa teitä lukijoitakin. 🙂

Kavereiltakin oli tullut viestejä ja nyt pitää vielä istua alas ihan ajan kanssa ja  kirjoittaa sähköposteja tai he joutuvat odottamaan aivan luvattoman kauan vastauksia viesteihinsä.

Oikein ihanaa ja aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille. 🙂 Toivottavasti ensi viikolla päästään jo leipomaan ja ehkäpä blogiinkin tulisi uusia leivontareseptejä. 🙂


shopify analytics toolSeuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


4 Comments

  • 60luvunnahkahousut.com

    Mukava kun kerroit alesta 🙂 Pitääkin käydä tutkimassa mitä siellä nyt on. Olen useinkin tilannut tuotteita Hyvinvoinnin tavaratalosta. Hih, minäkin tässä hiljattain tuunailin yhtä hyllyä ja tuunailut saa taas vähäks aikaa riittää. Kerron siitä myöhemmin blogissa. Iloa myös sinun viikkoosi 🙂

    • Maria/Luomulaakso

      Kiva, että alennus oli mukava uutinen. 🙂 Niin mukavaa kuin remontit ja sen sellaiset ovatkin niin on se vain ihanaa sitten kun ne ovat ohi ja saa keskittyä nauttimaan lopputuloksesta. 🙂 Jään siis odottelemaan hylly postaustasi. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.