GMO

GM Watch julkaisi uudet sivunsa

GM Watch on uusinut sivunsa ja nyt se on ehdottomasti helpommin navigoitava. Tietoa on paljon ja joitakin artikkeleja löytyy muutamalla eri kielellä. Valitettavasti ei suomeksi. Englantia osaaville sivusto on aarreaitta. Eikä pidä toki unohtaa omaa kotoista webbisivustoamme: GMO-vapaa Suomi, jonka kautta voi myös allekirjoittaa sähköisen adressin.

Vielä ehtii kirjoitella kansanedustajillekin ja kertoa mielipiteensä. Hyvä on muistaa myös soittaa/kirjoittaa valmistajille ja vaatia GMO vapaata ruokaa! Lähes jokaisen ruoka-alan yrityksen nettisivuilta löytyy kaavake, jolla saa helposti lähetettyä palautetta. Ja kaupassa voi vaikuttaa ostopäätöksillään. Jokainen teko merkitsee. Loppujen lopuksi kuluttajilla on aika paljon sananvaltaa, jos vain olemme valmiit käyttämään sitä!


Seuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.