Yhteiset asiat

Addie Lynn ja kokonaisen elämän verran joulukortteja

Viikolla silmien eteen ilmestyi sosiaalisen median kautta Addie Lynn sisarineen. Addie Lynn on 6-vuotias tyttö, joka viettää  elämänsä viimeistä joulua. Tämä on myös viimeinen joulu jolloin perhe on vielä yhdessä.  Tytön sairautta ei voi parantaa ja vähä vähältä hän menettää niin lihasten hallinnan kuin muistonsakin. Jonain päivänä hän ei tunne edes äitiään. Voin vain kuvitella kuinka pelottavalta tilanne tuntuu.

Voin kuvitella kuinka pelottavalta tuntuu menettää oma lapsensa. Tiedän, miltä tuntuu katsoa lastaan sairaalassa letkuissa ja kuulla lääkärin sanovan, ettei vielä tiedä mikä on vikana. Olen kuitenkin onnellinen, että en tiedä miltä tuntuu katsoa oman lapsensa kuolemaa, mutta tiedän kuitenkin miltä tuntuu, kun lapsi kuolee. Kun yhdistän kaiken tietämäni voin tuntea edes osan siitä tuskasta, jota tuon pienen tytön äiti kokee.

Perheellä onkin toivomus. He pyytävät ihmisiä lähettämään pienellä Addielle ja tämän sisarille (sillä myös sisaret elävät pikkusiskonsa arkea ja tulevat menttämään tämän) joulukortteja – niin paljon kortteja, että talon jokaisen huoneen jokainen seinä voidaan tapetoida iloisilla joulutervehdyksillä. Se ei ole paljon pyydetty. Netin syövereistä löytyi tieto siitäkin, että Addie pitää erityisesti lasten piirroksista. Niinpä meidän vanhimmat pojat piirsivät kumpainenkin Addielle ja tämän sisarille oman joulutervehdyksensä ja kuoreen sujahti vielä Mauri Kunnaksen joulukorttikin houkuttelemaan iloa ja hymyä.

Tänä jouluna pyytäisinkin jokaista, joka tämän tekstin lukee, lähettämään Addielle ja tämän sisarille joulukortin. Eikä ole maailmanloppu, vaikka kortti menisikin perille vähän myöhässä. Jouluiloa voi lähettää seuraavanlaisella osoitteella:

Addie Lynn and Sisters 
P.O. Box 162, 
Fountain Green, UT 84632
USA

Seuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.