Arki

Uusitut pääsiäissuunnitelmat

Uusitut pääsiäissuunnitelmat

Alun perin meidän piti lähteä pääsiäiseksi tervehtimään mieheni vanhempia, mutta viikon mittaan alkoi kaatua perhettä petiin flunssan iskiessä ja lopulta oltiin siinä tilanteessa, että suunnitelmat piti muuttaa. Niinpä meille tuli kohtalaisen kiire alkaa valmistella omaa pääsiäistä täällä kotona.

Onneksi parissa päivässä jo saatiin koti keväiseksi ja pääsiäinenkin alkoi vilahdella niin pöydillä kuin ikkunoissakin. Asiaa auttoi kovasti jo muutama päivä aikaisemmin äitini minulle tuoma tasettiruukku, joka toi raikkaan aurinkoisen tuulahduksen kotiimme.

kuva_paasiainen02

Ikkunanvälistä saivat väistyä joulukoristeet, jotka yhä siellä nököttivät, kun en missään välissä ollut ehtinyt niitä poistaa. Tiput, siniset, vaaleanpunaiset sekä valkoiset ja vihreät munat yhdessä pienten oksien kanssa loivat mukavan hempeän ja keväisen tunnelman olohuoneemme ikkunan väliin, vaikka lumimaisema ulkona odottikin.

kuva_paasiainen05

Taapero nautti suuresti koristeiden ikkunanväliin asettelemisesta ja laittoipa hän sinne oman pienen sinisen pupunsakin, jonka taannoin kirppikseltä olimme löytäneet. Ja joka päivä hän jaksaa ihastella ikkunan väliä. Samalla tuli taas monta uuttaa sanaa tutummaksi ja helpommin muistettavaksi.

kuva_paasiainen04

Tämän postauksen myötä toivotan teille kaikille iloista ja rauhallista pääsiäistä. Nähdään taas loman jälkeen. 🙂


web statsSeuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


4 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.