REKO

Uudenmaan REKO-ylläpitäjien tapaamisessa

Lauantaina oli  Uudenmaan REKO-ylläpitäjäjien tapaaminen, johon minäkin osallistuin yhdessä toisen Nurmijärven REKOn ylläpitäjän kanssa.

Tapaaminen oli hauska, energinen ja kaikin puolin mukava ja taisipa tapaaminen venyä pidemmäksi kuin oli suunniteltu,  mutta niinhän se on, että aika lentää mukavien ihmisten seurassa.

Uudenmaan REKO-ylläpitäjien tapaamisessa

Tapaaminen järjestettiin Lähiruokaa Uudeltamaalta-hankkeen puitteissa ja Espooseen, Leppävaaran Laurean tiloihin oli saapunut ihan mukava määrä Uudenmaan REKOjen ylläpitäjiä.

Mukava on nyt jatkaa yhteistyötä, kun moni kasvo kävi tutuksi eikä ole enää vain Facebookin profiilikuva. REKOjen ylläpitäjätkin nimittäin pitävät tarvittaessa yhteyttä nimenomaan Facebookin välityksellä eli REKO toimii tältäkin osin Facebookissa ihan niin kuin REKO-renkaatkin.

Uudenmaan REKO-ylläpitäjien tapaamisessa

Paikalle oli saapunut myös REKOn perustanut Thomas Snellman, joka kertoi meille mielenkiintoisia yksityiskohtia REKOn perustamisesta sekä sen pyörittämisestä. Lisäksi pääsimme kysymään mieltämme askarruttavista asioista juuri siltä henkilöltä, joka niihin varmasti parhaiten osaa vastata.

Päivä oli antoisa ja mukava ja kaiken lisäksi oli  valtavan upeaa vihdoin tavata Thomas Snellman, jota olin saanut blogiini viime vuonna haastatella. Oli mielenkiintoista kuulla koko REKOn syntytarina hauskoine käänteineen sekä tilastotietoa REKOista yleensä sekä pohtia vastauksia kinkkisiin kysymyksiin.

Uudenmaan REKO-ylläpitäjien tapaamisessa
Thomas Snellman

Lisää tietoa REKOilusta löydät mm. Aitoja makuja-sivulta


Seuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


2 Comments

    • Maria/Luomulaakso

      Kiitos. 🙂 Mukava kuulla, että mielenkiintoisia juttuja löytyi. Täytyy käydä kurkkimassa iltasella teidänkin blogianne. Käsityöjutut kiinnostavat kovasti, vaikka taidot ovatkin vielä kovin vähäiset. Taitojen puutteesta huolimatta uskaltaudun joskus yrittämään jotain ihan uutta ja aika ajoin ne jopa onnistuvat! 😀 Aurinkoista viikkoa sinne teille silmukoiden pariin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.