Arki

Taudin tallaamat

Luomulaaksossa sairastetaan nyt ihan urakalla.

Kaikki lapset ovat edelleen yskäisiä sekä nuhaisia ja aikuiset ovat pitkälti samassa kunnossa. Mieheni vielä sinnittelee terveenä meidän tautisten keskellä.

Energiaa ei nyt riitä kuin välttämättömiin asioihin ja niihinkin niukasti. Astmani oireilee ihan kunnolla lääkityksen tuplaamisesta huolimatta ja viime yö oli hyvin hankala, kun keuhkoja puristi ja poltteli. Lääkäriin taitaa joutua ihan pakosti, jos ei tuplattu lääkeannos ala pian purra.

Blogi päivittyy seuraavan kerran, kun elämä alkaa näyttää taas edes vähän valoisammalta ja hengittäminen ei satu. Pieni paussi on siis edessä, mutta jos hyvin käy niin vielä ennen joulua tulee ainakin postaus tai pari. 🙂

❤ Ihanaa joulun odotusta kaikille. ❤


free web statsSeuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


10 Comments

  • Maria/Luomulaakso

   Thank you, Silvana. I am sure we will be in better shape once Christmas is here. I am just worried about all the things that needs to be done before. I think my big plans have to wait for the next year and then it will be better to start preparing Christmas around Midsummer so I can get it all done in time. LOL! Hugs to you too and have a wonderful time. <3

  • Maria/Luomulaakso

   Kiitos, kyllä me tästä vielä tervehdytään. 🙂 Ja joulukin saadaan pystyyn – tosin ehkä vähän pienemmillä suunnitelmilla kuin alunperin aiottiin. 🙂 Mutta tulee se joulu kuitenkin. 🙂 Toivottavasti te säästytte ”jouluflunssalta”.

 • Lovelyladylinnaea

  Voi harmien harmi. Nyt vain hunajaa, kuumaa, rohtoja ja lepoa. Toivottavasti saatte taudin taittumaan pian ja rohdot alkavat tepsiä. Nyt vaan koko perhe petiin ja iskä lukemaan kirjoja teille. Hyvää yötä!

  • Maria/Luomulaakso

   Kiitos. On yritetty potea kaikessa rauhassa, mutta kyllä nuo kaikki joulupuuhat tulevat väkisin mieleen. 😀 Onneksi on vielä muutama päivä aikaa niin eiköhän mekin saada kaikki siihen mennessä kuntoon. 🙂 Ja jos ei saada niin sitten ei saada. 🙂 Ihanaa joulun odotusta sinne teille. <3

 • Saara

  Onpa harmillista. Sama flunssa jyllää täällä. Itse jo kolmatta viikkoa sairaana. Töissä kyllä, mutta zombie kotona. Eiköhän tämä tästä, ei kaiken tarvitse jouluna(kaan) olla tip top. Näin ainakin vakuuttelen itselleni. Paranemista teidän perheelle!

  • Maria/Luomulaakso

   Siltä on tosiaan vaikuttanut, että talossa jos toisessakin kaataa flunssa ihmisiä. Monella tuntuu vielä olevan kovin sitkeää sorttia. Ja oikeassa olet. Ei se joulu tule siivouksilla ja sen sellaisilla ja vähempikin touhu riittää. Jaksamiseen mukaan mennään. Ihanaa joulun odotusta teille. <3

 • Satu N.

  Onpa kurja juttu. Toivottavasti tulette kuntoon vielä jouluksi. Eikä tuosta joulusta kannata ottaa stressiä. Jaksamista sinne ihan kaikille ja positiivisia ajatuksia kaikesta huolimatta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.