Arki

Tapaturmia ja lämmittäviä villasukkia

Tämä viikko on jälleen kulunut enemmän ja vähemmän terveyskeskuksen suunnassa. Ja yksi koulutapaturmakin mukaan mahtui. Onneakin oli matkassa sillä vaikka saimme kerätyksi viisi käyntisyytä, niin selvisimme kolmella käynnillä.

Alkuviikosta päädyimme vanhimman pojan kanssa päivystykseen kipeän patin vuoksi ja sieltä sitten seuraavana päivänä röntgeniin. Eilen oli sitten aika saada röntgenin tulokset omalta lääkäriltä.

Tapaturmia ja lämmittäviä villasukkia

Onnea oli matkassa siksi, että soitettuani eilen  ajanvaraukseen sain ilokseni nuorimmaisenkin mahdutettua tuolle samalla lääkäriajalle emmekä joutuneet päivystyksen loputtomaan jonoon  minuutin käyntiä varten. Sen kauempaan kuin ei balaniitin toteamiseen  ja reseptin kirjoitukseen oikein mene.

Hakiessamme poikaa koulusta selvisi, että samalle lääkäriajalle tulee enemmänkin käyttöä, sillä koulussa oli sattunut tapaturma ja niinpä poika oli jo varustettu asianmukaisin paperein ja odotti meitä koulun pihalla.

Liikuntatunnilla oli sattunut koripallotapaturma ja yksi sormista ei kääntynyt kunnolla koukkuun. Ainakin käytimme meille annetun lääkärinajan hyvin ja huolella. Hetkeäkään ei mennyt hukkaan. 😀

Jännityksellä odotamme, mitä viikko vielä tuo tullessaan. Vielä on kolme päivää jäljellä, joten siinä ehtii tapahtua vielä vaikka mitä! ja kuten aiemmista tapahtumista tiedämme, niin yleensä taphtuukin! 😀

Onneksi viikkoamme piristi Joulu Mimmim luona-blogin arvontavoitto. Ihanat joulunpunaiset villasukat tupsahtivat lämmittämään arkeamme. Kiitos Johanna. ❤  Kyllä sinä vain teet mahtavan upeita villasukkia!  ❤

kuva_villasukat


web analyticsSeuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.


5 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.