Arki,  Yhteiset asiat

Sytytä Kynttilä Pariisille‬

Sytytä Kynttilä Pariisille‬


web analyticsSeuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


4 Comments

 • Mrs K

  Vietin tänään hiljaisen hetken. Hirveä tapaus. Toisaalta olen herännyt siihen, että myös muillakin kuin länsimaalaisilla olisi oikeus rauhalliseen elämään. En oikein tiedä miksi Pariisin iskut silti vaikutti itseeni enemmän kuin päivittäiset pommi-iskut ja päänkatkomiset Irakissa ja Syyriassa.

  • Maria/Luomulaakso

   Luulen, että kyllä sitä kaikki toivovat, että jokaisella olisi rauhallinen elämä, mutta sellaista, jota ei joka päivä näe, koska se on “jossain siellä kaukana” ei vain samalla tavalla ajattele arjessaan. Toki se tuntuu pahalta, kun asiaa alkaa ajatella ja tulee olo, että jotain pitää tehdä.

   Ranskan tapaus osui lähelle. Moni on käynyt Pariisissa. Se ei ole enää siellä jossain ja ihmismieli taitaa käsittää asiat jotenkin konkreettisemmin, jos kaikki tapahtuu melkein kotiovella. Pariisin tapaus tuli arkeemme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.