Elintarvike,  Kokemuksia luomu-/ekotuotteista

Småfolk-sarja lapsille

Viikonloppuna ehdin kierrellä hiukan pidempään kaupassa ja pääsin pitkästä aikaa paremmin tutustumaan Citymarketin valikoimiin. Luomutuotteiden määrä oli noussut huimasti sitten viime kerran ja lapsillekin löytyi kaivatut nuudelit, joita hetahtoivat kokeilla.

Paras löytö oli kuitenkin Småfolkin-sarja, johon kuuluu keksejä, riisikakkuja, naksuja, juomia, hedelmäsoseita ja rusinoita. Pakkaukset ovat hauskoja ja lapsia kiinnostavia. Mutta ehdottomasti näiden paras ominaisuus on se, että jokainen tuote kantaa kyljessään KRAV-merkkiä. Meidän perheessä nämä luomutuotteet tulevat pelastaaman niin pidempiä reissuja kuin satunnaisia retkiäkin. Ei ole ollut ihan helppoa löytää luomulaatuista mehua sopivissa pakkauksissa ja onhan se lapsista mukavaa, jos heille löytyy kaupasta luomulaatuisia keksejä, jotka ovat kaupanpäälle vielä hauskan muotoisia! Pienillä seikoilla on joskus iso merkitys! Ja aina ei ole helppo ottaa mukaan jotain itsetehtyä ja joskus aikakin on kortilla. Kivalta tuntuu, kun kauppaan tulee kerrankin toimiva tuote helpottamaan meidänkn arkea! 🙂

Kyseisen sarjan sivuihin voi käydä tutustumassa täällä http://www.fi.smafolk.com/


shopify analytics ecommerce trackingSeuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.