Arki,  Kirppis,  Lapset,  Raskaus

Parempaa oloa ja löytöjä

Tänään on vihdoin ollut enemmän hyvä kuin paha olo ja se tuntuu aika ihmeelliseltä. Oksentelu on vähentynyt ja olo sen myötä parantunut. Tosin edelleen pahoinvointi vaivaa. Se kuitenkin kuuluu asiaan ja sen kanssa on jaksettava olla.

Tänään jaksoin lähteä hiukan kiertämään kirppistä ja mukaan tarttui juuri se mitä tullaan tarvitsemaankin. Meillä on vauvakamppeita aika hyvin tallessa vanhempien lasten  ajalta, mutta ihan kaikkea ei kuitenkaan enää ole. Syöttötuoli on yksi niistä ja jos sen aikoo kirppikseltä löytää, on se ostettava silloin, kun sellainen eteen sattuu – vaikka sitten olisikin vielä hiukan aikaista. Kotiin siis saatiin sellainen perinteinen, kotimaisen valmistajan syöttötuoli, jonka saa tarvittaessa taitettua pöydäksikin. Minulle olisi tosin kelvannut kaikkein mieluiten sellainen malli, jossa tuota pöytää ei olisi ollut, koska ruokasotkujen pyyhkiminen sellaisesta on helpompaa. Tuossa taitettavarunkoisessa mallissa on hurja määrä pieniä koloja, joihin ruoan murut mielellään piiloutuvat. Mutta aina ei saa sitä, mitä eniten haluaa ja onhan tässä toki hyvät puolet. 🙂

Koulun alku on jo hyvin lähellä. Nuorimmaisen  huonetta pitäisi jaksaa laitaa lisää kuntoon ja vanhimmaisen huoneeseen on tiedossa muutos. Noihin ei ole kuitenkaan vielä riittänyt energiaa, mutta ehkä parin päivän päästä, jos olo tästä jatkaa kohentumista.


Seuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.