Luomu

Kiiwiä voi taas syödä!

Tänään ostin kokeeksi luomu kiiwejä. Kiiwit ovat minulla aina turvottaneet kurkun niin, että nieleminen on ollut aika vaikeaa, banaani on tehnyt ihan saman. Eihän se tietenkään haittaa jos kiiwejä ei syö, mutta kun niistä sattuu tykkäämään aika paljon niin sitten aika ajoin olen aina eksynyt kiiwin kokeilemaan – samoilla tuloksilla. Vannon aina, että ei enää koskaan, kun kurkkua alkaa kuristaa ja nieleminen on tosi vaikeaa. Mutta tänään oli ihan toista. Minä söin kokonaisen kiiwin! Ihan kokonaisen ja minun kurkkuni ei ole turvoksissa ja nieleminen sujuu kuin tyhjää vain. Minä en taidakaan olla allerginen kiiwille vaan jollekin aineelle (torjunta-aine???), jota tavallisissa kiiweissä on. Kuvassa on meidän kiiwipaketti, josta puuttuu kaksi kiiwiä. Eivät muuten olleet paljon sen kalliimpia kuin tavallisetkaan kiiwit yleensä. Näitä meillä taidetaan aina joskus hankkia, kun halutaan herkutella.

Tällä viikolla pitäisi muuten suunnata matka luomutilalle ostamaan juureksia, perunaa ja ehkä jyviäkin. Katsotaan riittääkö aika vai ostammeko vain hiukan varaston täydennystä lähikaupasta, jonka luomuvalikoima jättää aika paljon toivomisen varaa…


Seuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.