Arki

Joulutunnelmaa yön hiljaisina tunteina

Reilun viikon ovat yöt olleet risaisia.

Viime yönä valvoin taas pikkuiseni kanssa, kun nuhainen nenä ja yskäiset keuhkot estivät nukkumisen, vaikka kokeiltiin jos minkälaista konstia.

Helpompi oli taas istua sylikkäin, kun lepääminen peiton alla ei onnistunut. Vuoteen päätyyn kasattuun tyynykasaan nojatessani, lepäsi pikkuinen sylissäni hämärässä huoneessa, hiljaisen joulumusiikin ympäröidessä yömme.

Tällä hetkellä remontin keskellä painiva talomme taitaakin nyt saada Jouluradiosta sen ainoan jouluisen pilkahduksensa. Joululaulujen lomassa tuntuivat yön tuntien huolet ja murheetkin pikkuisen kevyemmiltä ja sitä huomasi, että joulu tulee kaikesta huolimatta.

Hyräilin tuttuja joululauluja pikkuiseni korvaan. Hän niiskutti, yski taas muutaman kerran ja hamusi pienen maitohörpyn.  Hiukset olivat liimaantuneet päätä myöten, mutta välillä hän taas hetkeksi rauhoittui ja nukahti heijaamiseen sekä hyräilemiini joulululuihin.

Joulutunnelmaa yön hiljaisina tunteina


shopify analytics ecommerce trackingSeuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.