Puutarha,  Taimikasvatus

Ihanaa postia!

Kuva_siement1Hyötykasviyhdistyksen siemenlähetys saapui viime viikon lopulla. Ilo oli avata laatikko! Nyt kun vielä saisi kylvää kaikki hankinnat! Vielä pitää kuitenkin malttaa ja odottaa. Hyllyt ikkunan eteen rakennetaan tällä viikolla. Voi olla, että hyllyjä tulee kahden tai kolmen ikkunan eteen ja sittenkin voi olla, että tilaa ei ole riittävästi. Jäänee nähtäväksi kuinka suuressa viidakossa toukokuun alussa asumme! Lapset ovat olleet innoissaan jokaisesta esiin nousseesta taimesta ja onhan se mukavaa nähdä kuinka oma ruoka kasvaa!

Molemmat lapset ovat luvanneet olla apuna tänä kesänä puutarhassa. Keskimmäiseni ei tähän saakka ole ollut erityisen innokas puutarhuri vaikka kasveista pitääkin, mutta jouluisen amarylliksen myötä on hänenkin innostuksensa kasveihin nostanut päätään ja useaan otteeseen on ollut mukana suunnittelemassa ensi kesän istutuksia. Molemmat lapset odottavat mansikka-aikaa ja porkkananoita!

Kevään mittaan on myös päätetty laajentaa perunoiden kasvualaa. Perunat kasvatamme pääasiassa isoissa laatikoissa ja niitä olisikin tarkoitus hankkia lisää. Osaan laitamme perunoita ja joihinkin olisi tarkoitus laittaa avomaalle soveltuvaa tomaattia, koska joku meillä innostui siemeniä hankkiessa tomaateista ja lajikkeita on nyt aika montaa sorttia… 😀 Mutta kun ne kaikki näyttivät niin hyviltä!!!! Ja eihän tomaatteja voi olla koskaan liikaa! Eihän….?


Seuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.