Arvonta

Heinäkuisen arvonnan voittaja!

Heinäkuisen arvonnan voittaja on löytynyt! Arvontaanhan päHeinäkuisen arvonnan voittaja on arvottu!äsi osallistumaan yksinkertaisesti siten, että jätti kommentin blogini johonkin postaukseen. Tällä kertaa arpaonni suosi Joulu Mimmin luona-blogia kirjoittavaa Johannaa, joka kommentoi Toinen upea REKO-päivä takana-postaustani.

Voittajalle on jo lähtenyt s-postia, mutta onnea vielä tätäkin kautta ja kiitos kaikille, jotka olette jättäneet ihania kommentteja luettavaksi. Niihin on ollut todella hauskaa vastailla ja uusia blogituttavuuksiakin on jo löytynyt. 🙂

Niin se vain on, että on mukava kuulla sananen tai enemmänkin blogissa vierailevilta. ❤ Olettekin moneen kertaan ilostuttaneet päivääni kommentoimalla postauksiani. 🙂shopify traffic statsSeuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


3 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.