Luomu,  Luomu/Ekokauppa

Ensimmäinen tilaus Raakatorilta

Viime torstaina meille kotiutui ensimmäinen tilaus Raakatorilta. Toimitustavaksi valitsin tällä kertaa noutopisteen, josta veljeni kävi tilaukseni poimimassa, koska tilauksen tekemisen aikoihin selvisi, että meidän aikataulumme heittäisivät ympäri koko loppuviikon eikä minulla ollut enää mitään mahdollisuutta ehtiä ajoissa tuotteita noutamaan. Ei myöskään ollut mahdollisuutta olla kotona Raakatorin toimituspäivänä. Onneksi on pelastava veli!!!

Tämän kertainen tilaus ei ollut suuri – jo ihan siksikin, että veljeni ei joutuisi raahaamaan pitkää matkaa hirveän suurta ostoskuormaa – tiellä pyörivät mandariinit eivät ole hauskoja ehkä kuin sivustakatsojien mielestä. :P Tilauksessa oli siis mukana mandariineja, paprikoita, avokadoja sekä kiivejä. Laatu oli hyvää, toimitus asianmukainen. Noutopistekin toimi vallan moitteettomasti.

Raakatorin lähetyslistassa oli muuten yksi tosi hyvä puoli. Jokaisen kasviksen ja hedelmän kohdalle oli merkitty säilytyslämpötila. Tietenkin nuo strategiset tiedot voi tarkistaa netistä, mutta oli kätevää, että ne olivat siinä paperissa, kun aloin ostoksia siirtää kylmäsäilytykseen täällä kotona. Ei tarvinnut miettiä mihin lokoseen kaapissani minkäkin pistän, kun lämpötilat luki paperissa ja eri osastojen sen hetkiset lämpötilat puolestaan jääkaapin kyljessä. Hieno lisä asiakaspalveluun Raakatorin puolelta. Tykkään!

Ensi viikolla olisi tarkoitus tehdä uusi tilaus, sillä vihannes- ja hedelmävarastot ovat ensi viikon loppupuolella jo kovin tyhjiä.  Seuraavalla tilauskerralla Raakatorista olisi tarkoitus testata kotiinkuljetusta, sillä osoitteemme sopi heidän kuljetusreitilleen.


Seuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.