Yleinen

Uusia tuulia

Kuva_appelsiininkuoret3Viikonloppuna aloitettiin kaikenlaista uutta. Niin leivonnan kuin bloginkin osalta, mutta blogin uutiset ovat ehkä mielenkiintoisimmat!

Tässä vaiheessa voisin kertoa, että blogissa tulee muuttumaan monta asiaa. Enimmäiset isot askeleet kohti uutta on otettu, mutta paljon on työtä edessä ennen kuin kaikki näyttää siltä kuin pitääkin.

Uudesta sivustosta tulee selkeämpi ja asiat on helpompi sieltä myös löytää ja muitakin uudistuksia on tiedossa. 🙂 Eikä varmasti vähäisimpänä se, että blogi tulee saamaan myös uuden, ihka oman verkkotunnuksen. 🙂  Paljon mukavia asioita on siis edessä ja täytyy sanoa, että kaikkien näiden uusien asioiden tekeminen on hurjan mukavaa! Toivottavasti myös te lukijat tulette pitämään tulevista uudistuksista.

Pyrin  saamaan kaiken valmiiksi mahdollisimman pian ja päivät jatkuvatkin nyt varsin myöhään, sillä päivisin tietokoneella ei niin pitkiä pätkiä ehdi naputella, mutta talon hiljentyessä jatkuu uuden sivun rakentaminen ja voipi olla, että se univelka tässä vielä kasvaa. Niin hauskaa puuhaa tämä kaikki kuitenkin on, että mielellään sitä tämän vuoksi valvoo! 😀

Nyt on myös hyvä hetki hihkaista, jos jollakin on toivomuksia ja ehdotuksia uuden sivun suhteen. Toivomuksia sopii jättää kommnenttiboksiin tai laittaa sähköpostiin.


Seuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.