Yleinen

Uusi blogi on avattu

luomu blogi

Nyt se sitten on valmis – tai no niin valmis kuin blogi ikinä on. Itse näen, että blogi on vähän kuin puutarha – se ei ole koskaan valmis vaan aina muuttuvassa tilassa. Jokainen vuosi tuo tullessaan jotain uutta ja kirjoittaja kasvaa bloginsa mukana ihan niin kuin puutarhuri puutarhansa myötä.

Uusi osoite ja uusi blogipohja olivat minulla haaveissa ja monen monta vuotta. Oikea aika ei kuitenkaan ollut vielä silloin projektia aloittaa. Elämässä oli liikaa kaikkea ja sellaisina aikoina ei välttämättä ole tilaa enää millekään uudelle. Hyvä kun jaksaa rämpiä päivässä ihan niiden jo olemassa olevien asioiden kanssa.

 

Nyt aika tuntui kuitenkin oikealta. Olen innolla naputellut uutta sivua, muokannut mieheni avustuksella koodia sopivammaksi juuri omalle sivulleni, siirtänyt osan vanhoista teksteistä tänne ja päättänyt unohtaa osan, koska ne joko olivat kärsineet ajasta tai muuten vain sellaisia joiden siirtämiselle en nähnyt mitään tarvetta. Jotkut vanhat tekstit eivät enää edes tuntuneet ”omilta”.

Uusi sivupohja palvelee lukijaa mielestäni paremmin kuin entinen. Sen takaa löytää asiat helpommin. Blogi kohta löytyy selkeästi, reseptejä pääsee selaamaan yksinkertaisesti yläpalkin valikosta ja pienten kuvien kautta (blogin kautta myös niin halutessaan), ekologiset siivousjutut löytyvät helpommin, linkit, kokemukset kaupoista – kaikki tuntuu jotenkin selkeämmältä kokonaisuudelta nyt.

Ja mikä parasta: näiden kaikkien hallinnointi on nyt hirveän paljon yksinkertaisempaa kuin Bloggerin puolella. Blogger oli kyllä ihan hyvä ja vähän kaiholla tulen sen ajan taakseni jättämään. Nyt oli kuitenkin muutoksen aika ja aika toteuttaa oma henkilökohtainen haaveeni omasta verkkotunnuksesta ja toimivammasta sivustosta.  Toivottavasti lopputulos on mieleinen myös teille lukijoille. Risut ja ruusut otetaan kiitollisena vastaan.

 


Seuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.