Ihanat asiat

Tehdään jotain hyvää

Joulu on jo melkein täällä ja monen mielessä pyörii taas  kysymykset joululahjoista. Kepa on kerännyt oivallisen listan meitä auttamaan! Kepan listaan pääset tästä.

Listalla oli paljon hyviä kohteita, joita olisi ihan ilo auttaa. Ja osa on sellaisia, joihin voi antaa ja saa vastalahjaksi hyvän mielen. Ei siis tarvitse ostaa mitään.  Joulupata on yksi tällainen ja kuuluu meidän perheemme perinteisiin. Lähes joka joulu olemme padalle menneet roposemme viemään ja välillä ovat lapset valinneet omista leluistaa jotain padalle vietäväksi. Minusta on hyvä oppia jo pienenä antamaan omistaan toisille. Maailmassa ei koskaan ole liikaa anteliaisuutta ja toivoisin, että olisi mahdollista ilahduttaa useampiakin kuin nyt voimme.

Kepan lista on todella pitkä ja varmasti jokaisen kukkarolle löytyy se sopiva vaihtoehto. Tehdään tänäkin jouluna hyvää ja saadaan samalla itselle iloinen ja hyvä mieli. Siinä on koko joulun ydin.


Seuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.