Arki

Taas terveyskeskuksessa!

Kuinka oikeassa olinkaan tuumiessani torstaina, että meillä taidetaan tämä viikko viettää terveyskeskuksessa.

Perjantaina puolen päivän maissa pääsimme aloittamaan uuden kierroksen, kun opettaja soitti koulusta, että poika oli törmännyt luokkakaveriinsa.

Molemmat olivat juosseet, katsoneet muualle ja törmänneet. Lopputuloksena yksi hiukan heiluva ja lohjennut rautahammas sekä planeetan kokoinen kuhmu otsassa ja silmä turvoksissa tai siis lisää turvoksissa, koska se oli se sama silmä, johon aiemmin viikolla oli lyöty.

Ei voi olla totta! Taas terveyskeskuksessa!

Hammaslääkäriin pääsimme nopeasti ja lohjennut hammas tarkastettiin, kuvattiin ja hiottiin. Aika vähällä selvisimme. Tämä ei kuitenkaan ollut ensimmäinen kerta, kun olimme samaisessa operaatiossa ja pohdimmekin jo, onko pojalla ainoatakaan ehjää hammasta sitten, kun koulu on joskus käyty loppuun. Ja hän ei edes pelaa jääkiekkoa!

Hammaslääkärin jälkeen suuntasimme päivystykseen, jossa vierähti tunti, toinen, kolmas  ja vähän vielä lisää. Asiaa ei auttanut sekään, että jopa helikopteri kävi terveyskeskuksen pihalla pyörähtämässä. Jono lääkärille olikin melkoinen, kun aika monenlaista tapahtumaa oli perjantain kunniaksi sattunut.

kuva_hammas02

Silmä vaikutti ehjältä ja neurologiset testitkin sujuivat ongelmitta, mutta lääkäri tuumi, että sen verran kova isku on ollut, että aivotärähdysseuranta olisi paikallaan. Niinpä viime yö menikin sitten aivotärähdysseurannassa, kun poikaa heräteltiin 2-3 tunnin välein ja tarkistettiin tajunnantaso. Onneksi neurologisia oireita ei ilmaantunut missään vaiheessa. Nyt sitten vain odotellaan, että kuhmu kaikkoaa ja jännitetään, pysyykö otsan mustelma paikoillaan vai valuuko alemmaksi tehden todella komean mustan silmän.

Aika tapahtumarikkaan viikon saimme taas elää. Nähtäväksi jää tuleeko ensi viikosta kenties samanlainen vai saisimmeko jo nauttia rauhallisemmista päivistä. 😀

Ihanaa viikonloppua kaikille!


shopify analytics ecommerceSeuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


2 Comments

 • Johanna

  Todella tapahtumarikas viikko. Kaikkea sitä voikin sattua. Päivystyksessä odottaminen on kurjaa, kun on vielä aina sairas. Onneksi kovasti sairaana voi pyytää päästä pitkäkseen.
  Nyt toivotaan, että teillä rauhoittuu, eikä tule tällaisia yllätyksiä. Peukut ja varpaat pystyyn 🙂

  Aurinkoista päivää Maria! 🙂

  • Maria/Luomulaakso

   Ei kyllä uskoisi, kuinka monta asiaa samalle viikolle tosiaan voi sattua. Ensi viikon on kyllä pakko olla jo rauhallisempi! Kiitos peukuista ja varpaista – luulen, että niitä tosiaan tarvitaan! 😀

   Aurinkoista viikonloppua, Johanna! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.