Arvonta

Seitsemänvuotissynttärit ja arvonta

Seitsemän vuotta on vierähtänyt nopeasti ja vuosiin on mahtunut kaikenlaista. Blogi näki päivänvalon maaliskuussa 2008, tosin alunperin ihan jossain muualla kuin Bloggerissa – valitettavasti sinne jonnekin jäivät myös ihka ensimmäiset kommentit.

Iso kiitos kuuluu teille lukijoille, jotka olette jaksaneet käydä lukemassa ja kannustamassa kommentein ja Facebook tykkäyksin – silloinkin, kun blogi ei pahemmin päivittynyt, koska arki vei kaiken energian ja voimavaroja ei enää muuhun riittänyt.  Voisinpa esittää kiitokseni jokaiselle teistä henkilökohtaisesti!!!

Blogin kirjoittaminen on tuonut mukanaan uusia tuttavuuksia ja jotkut ovat vuosien varrella muuttuneet ihan oikeiksi ystäviksikin. Netistä voi tosiaan löytää uusia ystäviä – tosin eipä sen pitäisi olla minulle mitenkään ihme, sillä oma aviomiehenikin löytyi kauan kauan sitten netin ihmeellisestä maailmasta – emmekä varmaan koskaan olisi muuten tavanneetkaan, sillä asuimme sen verran eri puolilla maata.

Kuva_kemikaalikimaraOlen huomannut, että blogimaailmassa merkkipäiviä ja muitakin isompia tapahtumia juhlitaan arvonnoilla, joten niinpä Luomulaaksokin arpoo nyt jotain – ensimmäisen kerran historiansa aikana – tuskin kuitenkaan viimeisen

Blogin henkeen sopien voittona on Anja Nysténin kirjoittama Kemikaalikimara lapsiperheille, jonka olen todennut vallan mainioksi ja erittäin hyödylliseksi opukseksi. Mukaan sujautan myös ruoka-aiheisen yllätyksen.

Arvontaan voi osallistua seuraavalla tavalla:

1. Jätä terveisesi tämän postauksen kommenttiosioon.
2. Kommentoi 12.3 keskiyöhön mennessä niin olet mukana arvonnassa.
3. Arvonta suoritetaan  13.3.

Lisäys 13.3.2015: Arvonta on päättynyt ja voittajaan otettu yhteyttä. Kiitos kaikille osallistuneille. 🙂


Seuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.