Arki,  Lemmikit

Leikkauksia ja jouluvieraita

Joulun alla koiramme joutui leikkaukseen. Virtsakivet äityivät sen verran pahaksi, että pissat lattialle päästänyt koira käytettiin ensin lääkärissä ja sitten viikon kuluttua oltiinkin jo leikkauspöydällä. Joulu meni koiran kolhiessa kaikkea ja kaikkia isolla tötsällään, joka jouduttiin teippaamaan kokoon, koska ei muuten käytössä kestänyt. Sen verran hankalaa oli kaulurin käyttö ressukalle. Onneksi toipuminen sujui kuitenkin hyvin ja kuukauden päästä menemme kontrolliin ja näemme onko uusi ruokavalio purrut.

Jouluvieraamme saapuivat hiukan ennen aattoa. Epäonneksi ystäväni sairastui pahemmin ja viime sunnuntaina, koko viikon yskittyään, hän päätyi terveyskeskuksen päivystyksen kautta sairaalaan keuhkokuumeessa. Koomista on, että vieraamme onnistuivat omaksumaan meidän jouluperinteemme melkein paremmin kuin me itse. Meillä on nimittäin yleensä tapana olla aina jouluisin kipeänä. 😀 Onneksi antibiootit alkoivat purra tautiin aika nopeasti ja tänään ystäväni pääsee pois sairaalasta ja huomenna lennolle kotimaahansa. Toipuminen jatkuu silti yhä.


Seuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.