Arvonta

Kohti Lähiruoka&Luomu messuja!

Olipa taas onnellinen olo, kun sähköpostiin tupsahti viesti, jossa kerrottiin, että olin saanut bloggajapassin Helsingin Messukeskuksessa pidettäville Kevätmessuille (7. – 10.4.2016), jotka koostuvat useammasta eri tapahtumasta eli saman katon alta löytyvät niin OmaPiha, Oma Koti, OmaMökki, Sisusta sekä Lähiruoka&Luomu. Sanomattakin lienee selvää, että minua kiinnostaa ehdottomasti eniten juuri tuo Lähiruoka&Luomu.

Kohti Lähiruoka&Luomu messuja!

Kevätmessut ovat luomun lisäksi pullollaan kaikenlaisia mielenkiintoisia kohteita myös puutarhan saralla ja luulenpa, että laukkuni tulee täyttymään luomuherkkujen lisäksi myös kaikesta ihanasta puutarhaan liittyvästä ja kukapa tietää, ehkäpä messuilta tarttuu toteutettavia ideoita pihaa varten! Ainakin pihallamme riittää vielä monenmoista tehtävää ja takapiha pitäisi kesän aikana kunnostaa ihan kokonaan!

Bloggajapassin lisäksi sain myös pari lippua, mutta koska saan messuille tällä kertaa seuraa annan toisen lipuista seuralaiselleni, joten arvottavaksi jää tällä kertaa yksi lippu teidän lukijoiden kesken.

Jätä siis kommentti tähän postaukseen ja olet mukana arvonnassa. Kaksi arpaa saat, jos seuraat Luomulaaksoa, jollain näistä tavoista:  FacebookTwitterGoogle+,BloglovinBlogit.fi,PinterestInstagram tai Blogipolku.

Arvonta-aika on 30.3 – 1.4. Lipun voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse heti lauantaina 2.4 eli kannattaa katsella tarkkaan sähköpostiaan, myös sitä roskapostikansiota. Tarvitsen nimittäin nopeasti osoitteen, jonne lipun lähetän!

Maltan tuskin odottaa messuja! Ehkäpä näen jonkun teistäkin siellä! 🙂

KEVATMESSUARVONTAshopify analyticsSeuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.


43 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.