Arki,  Veritulppa

Koftaa linsseistä

Arki on alkanut pyöriä jo normaalimmin.  Jaksan paremmin, mutta tulpannut jalka ei edelleenkään ole siinä kunnossa kuin ennen. Päivä seisten, ilman isompia lepotaukoja ei toimi kuten ennen. Jalka ei jaksa ja alkaa tolkuton särky. Sitä se kai sitten nykyään on. Pitää tasapainolla levon ja työn välillä. Tuntuu vain, että aikaa siihen lepoon ei olisi. Aina olisi jotain tehtävää. Pitää kai oppia uusi ajattelutapa, sillä eivätpä nuo askareet mihinkään tule katoamaan.

Vuosi takaperin elämä muuttui ja edelleenkään se ei ole normaalia tai ehkä se on normaalia nykymittapuullamme. Se on vain nyt erilaista. Lääkärin kanssa päätimme yhteistuumin jatkaa verenohennuslääkitystä vielä kuusi kuukautta. Sillä päätöksellä siis mennään ja haaveet greipin syömisestä jatkuvat. Greippi on oikeastaan se ainoa asia, jota todella kaipaan, mutta Marevanin kanssa greippi (sekä karpalo, josta myös pidän) ovat sillä EI-listalla. Ennen tapasin syödä yhden greipin joka päivä. Nyt edellisestä herkusta on jo reilu vuosi. No, puoli vuotta vielä ja sitten herkuttelen!

Tänään ajattelin tehdä nuorimmaiseni kanssa ruokaa. Vanhin lapseni menee ystävälleen leikkimään ja nuorimmaisen kanssa päätimme tehdä koftaa punaisista linsseistä (laitan reseptin ruokakorin puolelle myöhemmin, jos vain suinkin muistan) ja höystää koko herkun tzatzikilla. Normaalistihan meillä kuuluisi olla perjantaina meze-pöytä, mutta en jaksa sitä vielä kovin säännöllisesti pyörittää. Tämä vaihtoehto on vähän sinne päin. Ainakin pöydässä on lasten rakastamaa tzatzikia! Jos oikein innostumme pojan kanssa niin  loihdimme sinne myös toista lasten herkuista – valkosipuliherkkusieniä. Vastapaistettu leipäkin olisi ihana lisä. Katsotaan nyt kuinka paljon tänään jaksamme.

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille ja pitää huolta toisistanne.


Seuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.