Yleinen

Blogilista meni, Blogipolku tuli

Blogilista meni, Blogipolku tuli

Blogilista on ollut niin kauan olemassa kuin olen blogia kirjoittanut. Reilu seitsemän vuotta yhteistä taivalta on nyt takana, mutta se tulee päätökseen, koska kesäkuun alussa Blogilista lopettaa. Eipä se kyllä pitkään aikaan ollut millään tavalla uudistunutkaan, joten sinänsä lopetusuutinen ei yllättänyt.

Onneksi tilalle tuli Blogipolku, josta voit Luomulaakson lisäksi löytää  monia muitakin mielenkiintoisia blogeja. Ilman Blogipolkua ei olisi oikeastaan mitään kanavaa, jonka kautta voisi mielenkiintoisia blogeja etsiskellä, sillä googlettamalla blogien löytäminen tappavan hidasta ja työlästä.  Itsekin olen sieltä jo jokusen mukavan sivuston löytänyt ja aina sopivan hetken tullen käynyt lukemassa ja tutustumassa. Uusiin blogeihin tutustuminen vie aina aikaa ja ennen kuin blogista voi tulla rakas, täytyy siihen ensin tutustua ja makustella sisältöä.

Luomulaakso-blogia voi nyt seurata  myös  uutuuttaan kiiltelevän Blogipolun kautta. On muuten ihanan ekohenkinen nimi! 😀


shopify analytics toolSeuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.


One Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.