Arvonta,  Blogiyhteistyö,  Tapahtuma

Bloggaajaksi ELMA messuille sekä pääsylippujen pika-arvonta

 

Bloggaajaksi ELMA messuille sekä pääsylippujen pika-arvonta

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE.

Voittajiksi selviytyivät Sanna sekä Kukkapuu. Onneksi olkoon! Teille on lähtenyt sähköpostia!

————————————————————————————-

Pääsin bloggaajaksi ELMA-messuille sekä sain kaksi pääsylippua arvottavaksi. ELMA-messut ovat siis osana Meidän viikonloppua 6.–8.11.2015. Messut sisältävät viisi eri tapahtumaa: ELMA maaseutumessut, Metsämessut, Kädentaitotapahtuma, Lemmikki (la–su) ja OutletExpo.

Jos haluat mahdollisuuden voittaa lipun messuille, jätä kommentti tähän postaukseen ja olet mukana pika-arvonnassa, joka päättyy keskiviikkona 4.11 aamulla kello 9.00

Arvottavana teidän lukijoiden kesken on kaksi pääsylippua, joten KAHDELLA on siis mahdollisuus LIPPU itselleen voittaa. Tarkkaile sähköpostiasi, sillä tarvitsen lähettämääni sähköpostiin vastauksen pikaisesti.

Messut alkavat  jo tämän viikon perjantaina, joten kyseessä on todellakin pika-arvonta. Onnea kaikille arvontaa osallistuville! 🙂

Elma_logo_web statsSeuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.


27 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.