Arvonta

Arvottavana Ambronitea

On aika julkistaa uusi arvonta! Tässä kuussa arvottavana onkin jotain sellaista, jollaista Luomulaaksossa ei ole koskaan ennen arvottu.

Ambroniten Simo Suoheimo tarjosi blogini lukijoiden iloksi mahtavan upean arvontapalkinnon! Sain arvottavaksi pakkauksen, joka sisältää 10 kappaletta Ambroniten luomulaatuisia aterioita, shakerin sekä Ambronite-bookletin. Koko paketin arvo on 89 euroa!

Arvottavana Ambronitea

Ambronitea testasimme jo aiemmin tänä vuonna joten olikin hauskaa päästä arpomaan teille jotain, jonka olimme hyväksi ja toimivaksi havainneet. Kokemuksistamme voi lukea tarkemmin täältä.

Ambronite sisältää muun muassa mustaherukkaa, tyrniä, mantelia ja nokkosta sekä useampaa superfoodia. Terveellistä tavaraa siis pussi pullollaan! Annoksessa on 500  kcal.

Mikäli haluat päästä kokeilemaan Ambronitea heti, niin  Ambronite tarjoaa blogini lukijoille 10 % alennuksen verkkokaupassaan*  koodilla LUOMULAAKSO10.

Käykäähän toki tykkäämässä Ambronitesta Facebookissa, Instagrammissa sekä Twitterissä.

 

Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Arvontaan YHDEN arvan saat, kun jätät kommentin kommenttikenttään. (Muistatahan kertoa monellako arvalla olet mukana.)

2. Kaksi arpaa saat, kun jätät kommentin kommenttikenttään ja seuraat blogia jossain näistä:  Facebook, Twitter, Google+, Bloglovin, Blogit.fi, PinterestInstagram tai Blogipolku.

2. KOLME arpaa saat, jos kohtien 1 ja 2 lisäksi myös jaat tämän postauksen Facebookissa/Twitterissä.

3. NELJÄNNEN arvan saat, jos edellisten lisäksi mainitset arvonnasta blogissasi. (Jätäthän linkin blogiisi tämän postauksen kommenttikenttään. 🙂  )

4. Viimeinen päivä osallistua arvontaa on 31.10 ja arvonta suoritetaan marraskuun alussa. Voittajalle ilmoitetaan s-postitse eli olethan tarkka kirjoittaessasi s-postiosoitettasi kommenttiosiossa sille varattuun paikkaan.  Osoite ei luonnollisestikaan näy muille kuin minulle.

5. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvonnasta, arvotaan uusi voittaja.

kuva_ambronite02
Kuva: Ambroniteshopify site analyticsSeuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


39 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.