Arki

Taimia ja yllätyksiä

Kuva_reinot1Tänään aamusella suuntasimme Kodin Terraan tekemään muutamia hankintoja. Kotiin viemisiksi tarttui uusia mansikantaimia, joille kevään aikana ilmestyi juuri sopiva paikka sekä pari yrtintainta sekä lisää siemeniä, mutta niitähän ei voi olla koskaan liikaa! Ja tietenkin kuvassa näkyvä orvokki! Olisin kovasti halunnut sellaisen keltaisen orvokin, jossa on tummat “kasvot” mutta sellaista ihanutta ei nyt ollut myynnissä. Eipä näissä sinisissäkään mitään vikaa sinänsä ole, mutta satun vain pitämään tuosta kelta/ruskeasta ehkä eniten.

Se mistä olen erityisen iloinen on, että tällä kauppamatkalla muistin vihdoin ostaa itselleni uudet tossut. Edelliset olivat jo niin reppanassa kunnossa, että niitä ei oikein edes tossuiksi voinut enää sanoa, mutta ne olivat mahdottoman mukavat jalassa – joskin hiukan tarpeettoman ilmastoidut tosin. 😀 Mistä muuten mahtaa johtua, että juuri silloin, kun kenkä tuntuu jalassa kaikkein mukavimmalta, se hajoaa. Nyt minulla on kuitenkin ihka omat Reinot – keväisen vihreät! Luulenpa, että ne eivät jossain vaiheessa ole enää kuitenkaan ihan näin vihreät….

Kierrätyskeskuksessa kipaisimme myös ja löysimme jälleen monta ruukkua, joihin saamme istuttaa yrttejä, paprikoita ja tomaattejakin! Taitaa olla nykyisin niin, että siellä tulee käytyä aina, kun ohi ollaan ajamassa. Koskaan ei voi tietää mitä aarteita sieltä milloinkin löytää. Myöhemmin laitan kuvan yhdestä ihanimmasta löydöstä, joka päätyi kasvihuoneeseemme yhdessä vanhan ruokapöytämme kanssa. Voin jo kuvitella kuinka ihanalta ja kesäiseltä kaikki tulee näyttämään, sitten kun paikat on saatu valmiiksi.

Nuorimmaiselle löytyi myös pieni yllätys, joka päätyi hänen huoneensa ikkunalautaa koristamaan. Laitoin auto-ruukkuun osan sitruunamelissan taimesta ja nyt poika hypisteleekin sen lehtiä ahkeraan ja tuoksuttelee. Sitruunamelissa on ihanan raikas ja keväinen!

Kuva_auto1


Seuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.