GMO

Tiedätkö, mitä kuvassa on?

Kuva_eduskunnalle1Kuvassa on iso pino jotain, mutta mitä. No, tietenkin pari kuukautta sitten postitetut geenimuuntelu-aiheiset kirjeet eduskuntaan!

Aikaisemmin olen kirjoittanut päätäjillemme vain sähköpostia, mutta ajattelinpa turvautua ihan perinteiseenkin versioon, kun äitinikin tarjosi apuaan postikulujen kanssa. Ja yllätys oli, että sellaiset, jotka eivät ole sähköposteihin vastailleet vastailivat näihin!

Kirje poikkesi totutusta, sillä se oli rakennettu lastemme ympärille. Ja useammassa vastauksessa mainittiinkin, että se poikkesi mukavasti muusta postista. Ja loppujen lopuksi minähän en voi muuta tehdä, kun yrittää saada asiani huomatuksi ja toivoa, että viesti menee toivotulla tavalla perille. Muullehan minä en mahda mitään. Yrittää silti pitää – ja toivoa!

Kohta alkaa olla viimeiset hetket kertoa mielipiteensä GMOsta päättäjille. Mutta vielä ehtii. Ja helpommallakin kuin tämä konsti pääsee! Sähköposti on huomattavasti helpompi vaihtoehto. Voin sanoa, että vaikka printteri tekikin paljon töitä niin kirjeiden allekirjoittaminen, osoitteiden raapustaminen ja kirjeiden sekä oheistuotteiden kuoriin saattaminen käy ihan työstä. Kaikesta tästä tuli kuitenkin hyvä mieli, sillä ainakin tiedän tehneeni kaiken voitavani, jotta geenimuuntelu pysyisi rajojemme ulkopuolella.


Seuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.