Eko,  Ihanat asiat,  Tapahtuma

Lähi & Luomuruokamessut Helsingissä

En tiedä miten muualla, mutta meillä on viime viikot odotettu Lähi & Luomuruokamessuja ja vieläkin enemmän sen jälkeen, kun sain tiedon, että saan messuille bloggaajapassin! Voi sitä ilon määrää, kun sähköpostin sain luettua!

Olen jo selannut kaikki näytteilleasettajat ja pohtinut, mitä kaikkea haluan messuilla ehdottomasti nähdä. Listasta tuli ihan kiitettävän pitkä. Tällä hetkellä ehkä eniten odotan pääseväni katsomaanVavesaaren Tilan tuotteita, sillä jouluna herkuttelimme heidän marmeladeillaan ja täytyy sanoa, että olivat ihan jotain muuta kuin perinteiset Vihreät kuulat ja kumppanit! Pahoittelut Fazerin suuntaan, mutta oikeat aineet maistuvat – niin, ne maistuivat oikeilta.

Vavesaaren Tilan marmeladi maistui siltä kuin pitikin eli meidän tapauksessamme makuina olivat puolukka ja tyrni. Molemmat olivat juuri sen makuisia kuin pitkin, maun tunnisti ja se oli oikea, pakkaukseen leikatut palat sopivan pieniä ja oi, niin suloisen pehmeitä. Elän toivossa, että messuilta voin ostaa marmeladeja uudelleen, sillä makumuistot kaipaavat uudistamista ja olisi ihana taas herkutella!

Messuilla on  samaan aikaan myös Kevätmessut sekä Vuoden Kokki- kilpailu. Molemmat tapahtumat kiinnostavat myöskin ja luulenpa, että tulen viihtymään messuilla vallan mainiosti!

Messuihin liittyen käynnistyy blogin historian toinen arvonta. Voittona kaksi lippua, jotka sain bloggaajapassin lisäksi. Samalla lipulla pääset siis tutustumaan viiteen  tapahtumaan: Kevät puutarha, OmaKoti, OmaMökki, Sisusta! sekä Luomu & Lähiruokamessu.

Olkoon tämä toinen arvonta myös uuden ajan alku, sillä kevään aikana blogissa tulee tapahtumaan isoja mullistuksia. 

1. Jätä kommentti tämän postauksen kommenttiboksiin ja voit voittaa omaksesi kaksi lippua Kevätmessuille.
2. Arvonta suoritetaan 16.3, jotta voittaja ehditään vielä tavoittaa ja liput postittaa.
3. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viimeistään 18.3 arvotaan uusi voittaja, jotta liput eivät jää käyttämättä.

Kuvat: Messukeskuksen kuva- ja logopankki

Seuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.