LUOMULAAKSON HÄVIKKIHERKUT
Ruokahävikin pienentäminen on mukavaa ja näiden resePtien avulla kompostilta pelastuvat sellaisetkin raaka-aineet, jotka sinne muuten monesti päätyisivät. Tutustu, miten voit käyttää mm. banaaninkuoria taikinoissa. Myös tzatzikista jäänyt kurkkumehu jalostuu sämpylätaikinassa ja punajuurenvarret maistuvat piirakantäytteenä. Eikä unohdeta myöskään sitä, että perunankuoret taipuvat aika moneen — jos perunat siis ylipäätään pitää kuoria.
Seuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.
Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.