No'poo

Ihmeelliset hiukset edelleen

Eilinen sujuikin sitten ihan hienosti, vaikka olinkin edellisenä päivänä vain huuhtonut hiukseni vedellä. Kun laitoin hiukset kiinni niin ihmeekseni sain huomata, että ne eivät edes näyttäneet rasvaisilta, vaikka niiden aukiollessa olikin vaikuttanut ihan joltain muulta. Hiukset eivät oleet klönttiset, ihmeellisen tumman väriset tai tahmeat, vaikka niin olin pelännyt. Nuohan ovat olleet niitä ongelmia, jos shampoo aikana on syystä tai toisesta jäänyt hiukset pesemättä. Eilen kauppareissulla ei siis tarvinnut turvautua edes siihen hattuun!

Tänään olen lähes varma, että on aika pestä soodalla. Jo ihan senkin vuoksi, että haluan nähdä millainen ero hiuksiin sillä tulee. Edelleen hiukset ovat käsittämättömän ihanan tuntuiset. Eivät varmasti ikinä ole olleet näin sileät ja pehmeät! En ainakaan muista!

Nyt on hehkutettu kokeilua niin paljon, että seuraavaksi tulee varmaan takapakkia. Eikös niin kuulu yleensä mennä. Katsotaan mitä huomenna.


Seuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.