No'poo

4 viikkoa no ‘poota takana

Mieheni no ‘poo kokeilu alkoi 4 viikkoa sitten. Hän on tuona aikana pessyt päänsä 2 kertaa soodalla ja käyttänyt etikkahuuhtelua. Lähes joka päivä hän on huuhtonut hiuksensa vedellä. Ja täytyy sanoa, että kateeksi käy….

Hänellä ei ainakaan vielä ole tuota tahmaa hiuksissaan. Ei sitten yhtään. Se normaali suojakerros on ilmaantunut, mutta jopa kampaamalla se tasoittuu ihan hyväksi. Hiukset eivät haise ja näyttävät ihan puhtailta. Minulla tuo ei ole sujunut ihan noin helpolla. Ja harmittaa…. Olisi niin mukavaa, jos omatkin hiukset olisivat yhtä suostuvaisia muutokseen. Mutta ei niin ei. Ei auta muu kuin jatkaa sitkeästi ja nyt syksyllä se onnistuu aika helposti, kun noita pakollisia menoja ei ole paljonkaan. Ja nuo harjaamiset – ne pitäisi saada taas alkuun ja toimimaan. Jotenkin on ollut vaikeaa istua alkas ja lyödä miehelle harja käteen. Eipä se kuitenkaan sen enempää vaatisi. No, ehkä huomenna.


Seuraatko jo Luomulaaksoa Facebookissa? Tai Instagramissa? Jos et, niin tule ihmeessä mukaan! Facebookissa jaan myös linkkejä kiinnostaviin uutisiin ja Instagramissa väläyksiä arjen touhuista, joista kaikki eivät milloinkaan päädy blogiin saakka. Molempien kautta voit tietenkin seurata blogipäivityksiä.

Kuvat: © Luomulaakson Maria ellei toisin mainita.

puhelimen kuoret


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.