Syksyn keskellä kesäisin ajatuksin

Vaikka nyt eletäänkin jo myöhäistä syksyä, niin ajatukset karkaavat jo ensi kesään ja satokauteen. Siinä varmaan auttoi sekin, että viime päivät olen miettinyt toisten REKO ryhmän ylläpitäjien kanssa tuottajia ja satokausia.

Samalla ajattelin vihdoin julkaista tämän jo pitkään kokoamani listan kumppanuuskasveista.  Vuosien saatossa huomasin keränneeni eri lähteistä paljon tietoa kumppanuuskasveista ja mikäpä olisi hauskempi idea, kuin liittää ne osaksi Luomulaaksoa. Listaa pääset kurkkimaan tästä.

Nyt tuulen tuiverrellessa ja sateen piiskatessa ikkunaruutuja voi hyvin syventyä ajatuksineen puutarhan kevääseen ja valita jokaiselle kasville juuri sen parhaan kumppanin.

Vaikka ajatukset matkaavatkin välillä jo kesään niin syksyisen harmauden keskellä on nyt ikävä kuvankaltaista syksyn väriloistoa. Se meni tänä vuonna kovin nopeasti ohitse eikä märkä ja kurainen piha ei ole kovinkaan kaunis.

Syksyn keskellä kesäisin ajatuksin


free hit counter


2 vastausta artikkeliin ”Syksyn keskellä kesäisin ajatuksin”

  1. Mahtava lista! Tuosta on varmasti monelle hyötyä. Itse en tällä hetkellä jouluihmisenä kaipaa kesää, mutta varmaan viimeistään helmikuussa tilanne on toinen. 🙂

    Mukavaa perjantai-iltaa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *