Saippuaa hiuksiin

Hiukset ovat eläneet lievästi sanottuna omaa elämäänsä. Eilen hermostuin siihen ihmeelliseen mönjään ja ja päätin kokeilla mummini aikaista temppua ja laimensin ihka oikeaa mäntysuopaa ja pesin hiukseni sillä.

Lopputulos oli ehdottomasti parempi kuin pesupähkinällä ja hiukan parempi kuin palashampoolla. Sen verran mukavalta tämä tuntui, että saattaapi olla että kokeilen sillä vielä ainakin yhden kerran. Pesuvälin olisi tarkoitus pysyä samana eli kerran viikossa.

Shampottomuus alkaa hiukan tuntua epämiellyttävältä. Ehkä lähinnä tuon tahman vuoksi. Toisaalta en millään haluaisi lopettaa ennen kuin tuo 12 viikkoa on täynnä. Muutama viikko enää puuttuu siitä. Ja se täytyy mainita, että kun hiukset ovat kiinni ne ovat ihan hyvät. Hiukset ovat myös tuuheat ja helposti harjattavat. Takkuja ei ole oikein olenkaan ja ne, mitä löytyy ovat sellaisia ihan pieniä. Eivät todellakaan sitä luokkaa kuin ennen. Ennen takkujen selvittämiseen vaadittiin toinen ihminen, sillä itse en niitä saanut millään auki! Ja se, mikä on ehkä tärkeintä – hiukset eivät todellakaan haise. Eli ympäristöhaittoja ei ole. 🙂

Tällä hetkellä elämä pyörii kuitenkin liikaa hiusten ympärillä eli jotain pitää muuttua tai 12 viikon jälkeen jotain muuta muuttuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.