Rimita GOLD-arganöljy sekä arvonta

sponsoroitu puulla 150 algerian2Rimita Greenin saippuat testattuani uppouduin Rimita GOLD-arganöljyn ihmeelliseen maailmaan. Arganöljy oli minulle ennestään tuntematon ja niinpä suurella mielenkiinnolla tutustuin öljyn saloihin.

Rimita Greenin Rimita GOLD-arganöljy on valmistettu luomuviljellystä arganpähkinästä kylmäpuristamalla. Se on  lisäaineeton ja ekologinen vaihtoehto ihon hoitoon.

Öljy on varsin tehokas ja vaikka ensin epäilin, että se tuntuisi liian rasvaiselta edes yövoiteena käytettynä niin sainpa huomata olevani väärässä. Arganöljy on loistava tuote ja jo viikon käytön jälkeen huomasin ihoni olevan paremmassa kunnossa. Myöskin pikkuisemme ihon erittäin kuiviin kohtiin arganöljy on ollut varsin tehokas apu. Näin siitepölyaikaan iho nimittäin on reagoinut milloin mihinkin ja öljy pelasti meidät aina kriittisellä hetkellä, emmekä joutunet ainakaan vielä korkkaamaan kortisonivoidetta!

Rimita GOLD-arganöljy sekä arvonta

Arganöljyn kerrotaan myös häivyttävän arpikudosta, rauhoittavan auringonoton jälkeen ja sitä voi käyttää myös hiusten öljyhoitona sekä kuivan päänahan hoitoon.

Arganöljy sujahti iltarutiineihini varsin vaivattomasti ja olenkin suuresti nauttinut sen käytöstä. Se myös rauhoitti mukavasti auringossa kärähtäneitä poskipäitäni ja vei mennessään ikävän polttelun. Itse asiassa öljyä oli niin mukava käyttää, että se on päätynyt ihan pysyväksi osaksi iltarutiineitani ja tuntuu mukavalta ottaa muutama minuutti illasta itselle lapsiperheen arjen hälinän keskellä. Jotenkin tuntuu, että öljy on myös tasapainottanut imetyshormonien kourissa painivaa ihoani. Ei paha!

Arganöljy onkin osoittautunut aika korvaamattomaksi tuotteeksi ja voisi melkein sanoa sen tehoavan vaivaan kuin vaivaan. Kovettumat, kuivat ja karheat kohdat ihossa, kutiseva päänahka, auringonpolttamat – arganöljy tuntuu toimivan meillä näihin kaikkiin. Todella monipuolinen tuote eikä tarvitse kansoittaa hyllyjä monella eri putelilla, kun yksi tuote toimii näin hyvin niin moneen ongelmaan.

Rimita GOLD-arganöljyä voi ostaa ainakin verkkokauppa Greenlilystä, joka muuten myy myös ensin testaamiani erinomaisia Rimita Green saippuoita. Muut jälleenmyyjät löytyvät täältä.

Sain kaksi pulloa mainiota arganöljyä arvottavaksi, joten nyt on mahdollisuus voittaa itselleen maan mainio tuote ihon hoitoon. Tässä vielä ohjeet arvontaan osallistumiseen.

1 arpa:

  • Jätä kommentti

2 arpaa:

Kesän kunniaksi arvonta-aika on nyt pidempi eli viimeinen päivä osallistua arvontaan on  30.6.2015. Voittajiin otetaan yhteyttä sähköpostitse, kun olen suorittanut arvonnan. Onnea matkaan kaikille! 🙂

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE!

shopify analytics ecommerce


40 vastausta artikkeliin ”Rimita GOLD-arganöljy sekä arvonta”

  1. Tätä öljyä olen jo pitkään halunnut kokeilla. Mukana kahdella arvalla. Tykkään fb:ssä ja myös jaoin linkin siellä.

  2. Kahdella arvalla mukana. Seuraan Facebookin kautta. 🙂 Olen ihonhoidossa vannoutunut öljyjen ystävä, ja niistä kyllä löytyy vaivaan kuin vaivaan koko perheelle. 🙂

  3. Olen kuullut mainittavan tästä öljystä, mutta en oikein ole tiennyt miten/mihin sitä voisi käyttää. Atoopikkona ja atoopikon äitinä taidan tarvita pullon! 🙂

  4. Kahdella arvalla mukaan kivaan arvontaan 🙂 En ole ikinä vielä testannut arganöljyä, mutta atooppiselle iholleni se voisi olla mukava tuttavuus.

  5. Kahdella arvalla mukaan! Tää ois huipputuote iholleni ja eiköhän poikaystävänikin kuiva iho tykkäisi 🙂

  6. Positiivista palautetta olen kuullut ky. tuotteesta, mutta en ole vielä päässyt itse testailemaan. Mukana kahdella(FB-lukija)

  7. Kahdella arvalla mukana. Tykkään facebookissa ja blogipolun kauttakin seuraan. Herkkäihoisena kaikki tällaiset kokeilut kiinnostaa kovasti.

  8. Tuntuu olevan niin monipuolinen tuote, että pakkohan tuota olisi päästä kokeilemaan. Yksi arpa minulla arvonnassa mukana

  9. Toimisikohan tämä minun kuivankoppuroihin kinttuihini? Jos ei onni suosi, pitää varmaan tilata ja testata, niin hyvältä kuullostaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *