Pikku Tiikeri tapasi Apsi-apinan

Pikku Tiikeri tapasi Apsi-apinan

Jotkut lukijoista muistavat Kodin Terran kevätmessuilla sattuneen ikävän tapahtuman, joka oli suuri pettymys Kasperille.  Kodin Terrasta oltiin meihin yhteydessä ja tarjottiin mahdollisuutta tavata Apsi. Tapaaminen olisi onnistunut vaikka meillä kotona! Aika mahtava tapa huomioida lapsi! Monen asian vuoksi kuitenkin päädytiin siihen, että kipittelimme itse Kodin Terralle Apsia tapaamaan ja tänä aamuna pääsi Kasper näkemään ihastelemansa Apsi-apinan.

Useampi päivä ennen tapaamista napittelimme jo tabletilta Apsin kuvia ja Kasper oli varsin hymyileväinen niitä katsellessaan ja tulipa hän monesti pyytämäänkin, että katsoisimme niitä uudelleen. Apsin hymy toi hymyn myös Kasperille. 🙂

Tapaamispäivän aamuna Kasper muisti heti silmät avattuaan, että menemme katsomaan Apsia. Sekin kertonee jotain siitä, kuinka iso asia se hänelle oli. Koko automatkan Terralle Kasper sanoi ”Äppi” ja viittoi kauppa-sanaa. Hän tiesi, että näkisimme Apsin siellä kaupassa, jossa on paljon kasveja.

Heti kauppaan päästyämme oli pikkuisen ilme keskittynyt ja silmät liikkuivat paikasta toiseen Apsia etsien. Näki, että häntä jännitti kovasti ja kun Apsi sitten tapsutteli apsimaiseen tapaansa paikalle oli Kasper iloisen hämmästynyt. Tilanne oli hyvin jännittävä ja ensimmäisen hämmästyksen jälkeen ei Kasperista lähtenyt sen paremmin ääntä kuin ilmeitäkään ja viittomatkin katosivat käytöstä. Piti keskittyä jännittämiseen. Kasper pääsi istumaan Apsin syliin ja nappasimme muistoksi pari kuvaa, jotka laitetaan muistoksi Kasperin omaan albumiin.

Kasper sai Apsilta ilmapalloista tehtyjä hahmoja. Koiran, kissan ja kukan, joista kukka oli ehdoton suosikki. Hän kantoikin sitä koko sen ajan kun kaupassa olimme ja siinä taimien välissä kävellessämme saimme kuulla yhtäkkiä jotain mahdottoman kaunista. Pieni hiljainen ääni kuiskasi ”kukka” ja sitten vielä uudestaan kuin makustellakseen uutta sanaa. Koko ajan hiukan kovempaa, kunnes alun kuiskaus oli muuttunut ihan normaaliksi puheääneksi. Piti käydä ihan infopisteellä kertomassa asiasta ja pyytää välittämään se Apsillekin kiitoksien kera.  Uusi sana ei ole ihan pieni asia.

Pikku Tiikeri tapasi Apsi-apinan

Automatkalla alkoi ihan itkettää, kun pikkuinen osoitteli auton ikkunasta ulos, sanoi ainakin sata kertaa ”Äppi” ja ”kukka”. Kun kysyin antoiko Apsi Kasperille kukan sain vastaukseksi suloisen hymyn – juuri sellaisen, joka rytistää nenän tuhannelle myttyrälle ja samaan aikaan kurkusta kuplii ilmoille suloinen kiherrys.

Ei kulunut kauaakaan kun pikkuinen nukahti, sillä aamusta asti alkanut jännitys oli käynyt voimille. Eikä uuden sanan oppiminen sekään ole ihan pikkujuttu. 🙂

Vielä kotonakin Kasper jatkoi kukan kantamista, näytti sitä veljilleen samalla, kun selitti ääntein ja viittomin, missä oli käynyt ja mitä oli tapahtunut.

Saattaa olla, että tämä päivä on Kasperin tähän astisen elämän ihmeellisin.

Lämmin kiitos vielä tätäkin kautta Kodin Terralle ja Apsille Kasperin ilahduttamisesta.

kuva_apsiapina3

shopify analytics ecommerce tracking


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.