Meiltäkin löytyi REKO!

Lähi- ja luomuruuan kulutus on ollut jo pidemmän aikaa kasvussa ja viime aikoina myös REKO-lähiruokarenkaat ovat ottaneet paikkansa ihmisten ruokahankinnoissa. REKO-ryhmien kauttaa saa ostettua eettistä ja lähellä tuotettua ruokaa suoraan tuottajalta sovittuna aikana, sovitulla paikalla.

Lauantaina sain mutkan kautta kuulla, että meiltäkin löytyy REKO! En ollut itse asiassa edes koskaan googlannut löytyykö sellainen ihanuus meiltäkin päin, joten yllätys olikin suuri kuullessani, että sellainen todella on ihan melkein nurkan takana! Pakkohan siihen oli lähteä tutustumaan tarkemmin!

Lauantaina pääsin liittymään varsin nopeasti (kiitos ryhmän ylläpidon) lähimpään REKO-ryhmään ja ensimmäisen tilaukseni tein sunnuntaina hiukan ennen puolta päivää. 🙂 Ensin piti tosin ihan ihmetellä valikoiman runsautta. Oli niin montaa sorttia kaalia ja salaattia, kyytönlihaa, mehua, kananmunia ja ties mitä muuta! Piti olla ihan tarkkana, ettei tilaa liikaa! Ostettu ruoka pitää ehtiä syödäkin eikä seisottaa kaapissa pilaantumassa.

Olen niin innoissani, etten oikein edes malta odottaa, että pääsen tuotteeni tällä viikolla noutamaan! Menisivätpä nämä päivät nyt vähän nopeammin!

Etsiessäni omaa lähintä REKO-lähiruokarengasta huomasin, että niiden löytyminen oli aika ajoin kiven alla. Ryhmäthän toimivat Facebookissa, mutta tuntui, että hakuihin ei koskaan osunut jokainen REKO-ryhmä ja – niin kuin hauissa yleensäkin – oli oikean tiedon välissä paljon kaikkea asiaan kuulumatonta.

Niinpä omasta REKO-ryhmään liittymisestäni innostuneena päätin tehdä löytämistäni ryhmistä listan, joka löytyy yläpalkin  kohdasta  LUOMU- JA EKOLINKIT –> REKO LÄHIRUOKARENKAITA. Tai klikkallaamalla tästä. Toivottavasti listasta olisi iloa teillekin! 🙂web stats


4 vastausta artikkeliin ”Meiltäkin löytyi REKO!”

  1. Kiitos vinkistä ja listasta! Kävin jo oman paikkakuntani Rekon face-sivuilla. Mielenkiintoinen ja kannatettava juttu. Taidanpa liittyä renkaaseen. Täällä valitettavasti noutopäivä ja aika on meille huonoin mahdollinen, mutta onhan lomat ja poikkeusjutut, joten uskon, että käytämme tätä mahdollisuutta niin paljon kuin mahdollista.

    1. Ihana juttu, että löytyi teillekin oma REKO! 🙂 Toivottavasti pääsette sitä hyödyntämään mahdollisimman paljon, vaikka aikataulut eivät ihan nappiin menneetkään. Meillä on myös monesti noin asioiden kanssa – menevät päällekkäin ja sitten ei aina voikaan tehdä niin kuin toivoisi. Kiitos kommentistasi,Saara. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *